Velkommen til vår populære bildequiz på Imjelt Golfsenter torsdag 15. februar klokken 19:00. Det er som vanlig foto-komiteen som står for selve quizen. Erfaringer fra tidligere quizer er at det kan dukke opp noen skikkelig vriene spørsmål, selv for de som er aller mest bevandret i lokalhistorien fra Skoger og Konnerud, så litt surfing i historielagets bildearkiv på forhånd kan jo være et tips for de som vil forberede seg godt. Hvis du ikke har en brukerkonto, kan du be om det ved å klikke på «Klikk her for å søke om brukerkonto».

Vi holder prisen på samme lave nivå som tidligere – 100 kroner inkludert pizza.

Drikkevarer til maten kan du handle selv på stedet.

Velkommen til gamle og nye medlemmer – dette er en super mulighet til å bli kjent med andre i historielaget.

PS: Dette bildet er hentet fra arkivet vårt, og du kan jo forsøke å spore det opp der som litt trening før quizen.