Vi er gjort kjent med at det sendes ut falske e-poster i vårt navn med vår e-postadresse Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. som avsenderadresse. Vi kan ikke se bort fra at andre avsenderadresser som ender med @skhist.no er eller kan bli benyttet.
Forfalskningen er profesjonelt utført, så det er ikke lett å se at e-posten er falsk.
Våre råd er:
  • Ikke klikk på lenker som finnes i slike e-poster. Vi bruker ikke lenker i våre e-poster uten når du første gang må bekrefte din e-postadresse ved innmelding i vårt system. Da vil avsenderadressen være Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • Ikke svar på slike e-poster ved å bruke svar-knappen.
  • Send gjerne e-posten videre til vår alternative e-postadresse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. så vil vi kunne ta kontakt med deg for ytterligere informasjon.
  • Hvis du synes innholdet i e-posten er noe "merkelig" slik at vi neppe ville ha sendt den ut eller formulert oss slik, så ber vi om at du videresender den til oss for kontroll.
  • Slett e-posten fra ditt e-postsystem så snart du kan etter eventuelt å ha videresendt den til oss.